Varför är rörinspektion viktigt?

Identifering av problem

Rörinspektion gör det möjligt att upptäcka blockeringar, sprickor, korrosion och andra skador som kan påverka ditt avloppssystems effektivitet och säkerhet.

Förebyggande åtgärder

Genom att upptäcka problem tidigt kan vi erbjuda lösningar som förhindrar framtida skador och sparar dig tid och pengar.

Planering av underhåll

Med en detaljerad förståelse för ditt avloppssystems skick kan vi skräddarsy en underhållsplan som säkerställer dess långsiktiga hälsa och funktion.

Fyll i formuläret nedan för en kostnadsfri offert

Vi utför tre typer av rörinspektioner

Status

Behöver du ta reda på eventuell status på en stam, lägenhet, villa eller ett helt fastighetsbestånd? Då kan vi hjälpa dig!
Filmningen utförs efter STVF T25 eller P93/ P122 och samtliga medarbetare på Spolio är utbildade för att genomföra denna typ av uppdrag.

Läckage

Behöver du lokalisera ett läckage? Vi hjälper dig!
Läckage på ett spillvattensystem är ett ständigt förekommande problem som vi har mångårig erfarenhet av att lokalisera. Vi kan även hjälpa till med åtgärdsförslag. 

Kartering

Om ni är fundersamma kring om era ritningar stämmer eller om ni inte har några alls passar det med en kartering. Vi kan också utföra en sondering för att lokalisera eventuella skador eller om man behöver få besked vart ledningarna går.

Om det är akut rekommenderar vi att du ringer oss!

031 – 313 80 80

Om det är mindre akut kan du fylla i formuläret genom att klicka nedan.