Slamsugning

Slamsugning

Oavsett var i Sverige du bor finns alltid en risk att drabbas av komplicerad översvämning i samband med regn och oväder. Sett till svenska geografiska områden är framför allt Västkusten hårt utsatt då Göteborg med omnejd är ett regnrikt område.

Experter på slamsugning

Med tanke på att vi på Spolio erbjuder våra tjänster i Göteborg där regnet ofta hälsar på är detta en tjänst vi utför på tämligen frekvent basis. Slamsugning är en av våra mest anlitade tjänster sett till verksamheten och jobbåret.

Vår personal har med andra ord stor vana av detta åt kunder här i trakten. Vi utför alla typer av slamsugning åt privatpersoner och företag.

Översvämning på gård och tomt

Ofta rör det sig om gårdar och hustomter som svämmar över när det regnar kraftigt. Det innebär att avlopp täpps igen av grus, löv och andra partiklar. När detta inte åtgärdas omgående kan det snabbt få ödessamma konsekvenser. Vi brukar rekommendera våra kunder att underhålla gårdsavlopp och dylikt varannat år. Regelbunden underhållning minskar risken för fuktskador på hus och byggnader som ligger i nära anslutning till den översvämmade tomten eller gården.

Vill du veta mer eller kanske direkt anlita oss för just den här tjänsten? Hör då av dig till oss på Spolio i Göteborg för kostnadsfri konsultation eller begär offert här direkt.