Om oss

Ditt proffs på avlopp och rör i Göteborg med omnejd

24/7 tillgänglighet

Erfaren och kvalificerad personal

Fokus på kundnöjdhet

Pålitliga tjänsteleverantörer

Välkommen till Spolio, ditt förstahandsval för professionella avloppstjänster i Göteborg med omnejd. Sedan vi startade 2020 har vi dedikerat oss åt att erbjuda oöverträffad service inom avloppsrengöring, rörinspektion och underhåll.
Vårt team består av erfarna kvalificerade tekniker som är passionerade för att leverera lösningar som inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntingar.

Vårt team

Joakim Berg

Produktionschef

joakim@spolio.nu

Tobiaz Ekström

Sälj och Marknadschef

tobiaz@spolio.nu

Jonatan Andersson

Arbetsledare produktion & Rörinspektör

jonatan@spolio.nu

Nathalie Andersson

Spoltekniker & Rörinspektör

Föräldraledig

nathalie@spolio.nu

Kevin Moberg

Spoltekniker & Rörinspektör

kevin@spolio.nu

Wille Virtanen

Spoltekniker & Rörinspektör

wille@spolio.nu

Tony Berg

Spoltekniker & Rörinspektör

tony@spolio.nu

Vår historia

Spolio Göteborg AB startades med en vision om att förbättra avloppshantering och underhållstjänster för både privatpersoner och företag. Genom åren har vi växt och utvecklats tack vare vårt engagemang för kvalitet och innovation inom vårt fält. Idag är vi stolta över att ha etablerat ett starkt rykte på marknaden, stärkt av vår pålitlighet, effektivitet och förmåga att hantera alla typer av avloppsrelaterade utmaningar.

Vår framtid

Vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas som företag, samtidigt som vi bibehåller vår kärnfilosofi att erbjuda exceptionell service. Vår ambition är att fortsätta att vara ledande inom avloppstjänster i Göteborg genom att ständigt söka nya och bättre sätt att hjälpa våra kunder och samhället.

FAQ

Vanliga frågor med svar

Hur ofta ska man underhållsspola?

Rörspolning rekommenderas regelbundet för att förebygga blockeringar och underhålla ditt avloppssystem. Frekvensen beror på användningen och tidigare problem, men en allmän rekommendation är att man underhållsspolar bostadsrätter och hyresrätter med 5-7 års mellanrum och villor med 10 års mellanrum.

Vad är rörinspektion?

Det är när man inspekterar rören med avancerad kamerateknik för att identifiera problem. Det kan vara allt ifrån blockeringar och avlagringar till sprickor och strukturella skador, vilket möjliggör en riktad åtgärd.

Hur länge håller en relining reparation?

Relining är en långvarig lösning som kan förlänga dina rörs livslängd med flera årtionden, beroende på förhållandena och materialkvaliteten.

Hur vet jag att det är stopp i avloppet?

Du har akutstopp i avloppet om vattnet inte rinner ner. En tumregel är att om du hör att det ”kluckar” eller bubblar kan det vara på gång att bli stopp.

Är rörspolning skadligt för rören?

Nej, rörspolning utförd av professionella är en säker och effektiv metod för att rengöra dina rör utan att skada dem.

Hur snabbt kan ni komma ut vid en nödsituation?

Vi strävar efter att ge snabb service vid nödsituationer. Kontakta oss för exakta responstider, som kan variera beroende på din plats och vår aktuella arbetsbelastning.