Tv-inspektion - ger dig full insyn i avloppssystemet

Det finns många tillfällen då man kan behöva undersöka hur avloppssystemet ser ut. Vi kan titta, filma och dokumentera skicket åt dig med hjälp av en kamera.

Anlita oss för att göra en tv-inspektion

Om du misstänker att det finns skador på ditt avloppssystem så kan du anlita oss för att utföra en så kallad tv-inspektion. Det är ett väldigt bra sätt för dig att se med dina egna ögon hur systemet egentligen ser ut. Vi går in och tittar, filmar och dokumenterar åt dig. Proceduren är snabb, smidig och effektiv.

Tillfällen då du kan behöva en tv-inspektion

En tv-inspektion kan vara guld värd för dig som fastighetsägare och beroende på situationen kan man anpassa inspektionen efter särskilda krav och önskemål. Exempelvis kan man utföra en enkel tv-inspektion för att titta hur avloppssystemet ser ut, men det går även bra att utföra en ordentlig inspektion och få en skriftlig dokumentation av resultaten.

Det finns olika tillfällen då en tv-inspektion kan komma till användning. Exempelvis kan det ske i samband med att du ska köpa en ny bostad och vill veta alla dolda fel innan köpet. Avloppssystemet kan dölja många fel som kan bli hälsofarliga och dyra att åtgärda. Med en fullkomlig dokumentation av systemet får du det du behöver för att ta rätt beslut.

En tv-inspektion kan även ske i samband med att du har upptäckt att något inte verkar stå rätt till med avloppet och ledningarna. Då kan vi gå in och filma för att ta reda på var problemet egentligen sitter. Det kan också vara bra att utföra en tv-inspektion i förebyggande syfte för att ta reda på om några åtgärder behöver göras. Det är alltid bäst att åtgärda fel och brister innan de blir för stora.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tv-inspektion

Tv-inspektion

Som erfaret spol-företag tillhandahåller vi även med expertis inom specialiserad besiktning av rör i fastigheter. Vår tekniska personal har stor vana av att utföra diverse TV-inspektioner i alla typer av fastigheter oavsett storlek eller skick.

Husflytt och husköp

I många fall blir vi anlitade för TV-inspektioner i samband med flytt eller ett eventuellt husköp där kunden är osäker på i vilket skick avloppet är. Då bistår vi med professionell besiktning av fastighetens rör genom att filma hela rörsystemet och därefter göra en bedömning. Beroende på behov och önskemål från kunden anpassar vi besiktningen för att få en så precis dokumentation som möjligt. TV-inspektionen är ett viktigt inslag när hus ska värderas, prissättas eller renoveras från grunden. Det ger en överskådlig och säker bild över rörens skick och därmed fastighetens generella funktion.

Certifierad personal

All vår personal på Spolio är certifierad enligt STVF T25 samt STVF P93, vilket innebär att du kan anlita oss för TV-inspektion av de allra flesta typer av rörsystem. När vi utför TV-inspektioner åt kunder fungerar vårt besiktningsmaterial ofta som bilaga till ett slutligt inspektionsutlåtande. Ring oss för att veta mer om TV-inspektion i Göteborg!