Om Oss

Vi på Spolio Göteborg AB utför diverse avloppsrelaterade uppdrag för privatpersoner och företagare i Göteborg med omnejd. Ni kan kontakta oss dygnet runt, året om. Våra tekniker finns här för dig när du behöver dem som mest.

Om oss

Det är till oss du ska vända dig när du får problem med dina avlopp, fast helst av allt vill vi såklart att du kontaktar oss innan det uppstår problem. Vår personal är certifierad enligt STVF T25 samt STVF P93 och det innebär att vi har bred kompetens inom branschen. Därför kan vi ta oss an de flesta rörsystem. Vi arbetar i Göteborg med omnejd och hjälper såväl företagare som privatpersoner.

Vi finns här för dig

Majoriteten av alla hushåll i Sverige har en sak gemensamt – det är avloppssystemet. Det är en detalj i hushållet som inte syns, men som utgör en stor del av vardagslivet för alla varje dag, flera gånger om dagen. Trots det så är det ytterst få som är kapabla att ta hand om sina rör och avlopp på ett korrekt sätt och det är här som vi kommer in i bilden. Vi fixar underhållet av dina avlopp så att ditt vardagsliv kan fungera smärtfritt.

Kontakta oss!

Kontakta oss för att regelbundet komma och göra en rörspolning och/eller slamsugning. Det förebygger olyckor och säkerställer ett välfungerande system. Om du misstänker problem eller vill undersöka skicket på rören och avloppssystemet kan vi göra en tv-inspektion i rören för att se hur det står till. Skulle det visa sig att det är hål i rören kan vi genomföra en så kallad relining för att laga rören. Det innebär att man går in och lagar dem på insidan utan att göra för stor skada på hus och egendom.

Självklart finns vi här för dig om akuta problem skulle uppstå. Kontakta oss oavsett tid på dygnet och oavsett vad problemet är. Vi garanterar ett fackmannamässigt utfört arbete av hög kvalitet och med ett stort kundfokus till konkurrenskraftiga priser.