Om Oss

Vi på Spolio Göteborg AB utför diverse avloppsrelaterade uppdrag för privatpersoner och företagare i Göteborg med omnejd. Ni kan kontakta oss dygnet runt, året om. Våra tekniker finns här för dig när du behöver dem som mest.

Om oss

Spolio Göteborg

Bolaget startades 2020 och har sedan dess etablerat sig på marknaden med flertalet återkommande nöjda kunder. Vi som jobbar i bolaget har mångårig erfarenhet av avloppsrelaterade problem och är även utbildade efter STVF T25 och P93. Våra spoltekniker har hjälpt kunder sedan 2004 med problem så som akuta stoppspolningar, underhållsspolningar, rörinspektioner och slamsugningar av dagvattensystem. Vi jobbar ständigt med att hjälpa våra kunder på bästa möjliga vis.

Kontakta oss!

Kontakta oss för att regelbundet komma och göra en rörspolning och/eller slamsugning. Det förebygger olyckor och säkerställer ett välfungerande system. Om du misstänker problem eller vill undersöka skicket på rören och avloppssystemet kan vi göra en tv-inspektion i rören för att se hur det står till. Skulle det visa sig att det är hål i rören kan vi genomföra en så kallad relining för att laga rören. Det innebär att man går in och lagar dem på insidan utan att göra för stor skada på hus och egendom.

Självklart finns vi här för dig om akuta problem skulle uppstå. Kontakta oss oavsett tid på dygnet och oavsett vad problemet är. Vi garanterar ett fackmannamässigt utfört arbete av hög kvalitet och med ett stort kundfokus till konkurrenskraftiga priser.