Spolio Göteborg AB

Avloppen och rören i bostaden syns inte, men spelar ändå en stor roll för att vardagen ska fungera optimalt. Om något av det krånglar kan det vara bra att veta var man ska vända sig – till oss.

Vi står redo 24/7

När som helst kan det uppstå en akut situation med avloppen och rören i hemmet. Då står vi redo att rycka ut, året om. Våra tekniker kan rycka ut mitt på julafton om det skulle behövas. Oavsett hur stort eller litet problemet är och när det uppstår så tar vi hand om det så att din vardag kan fortsätta som vanligt igen.

Kontakta oss inför husköpet

När man ska köpa en bostad är det mycket som man bör kolla upp innan man slår till. Bland annat kan det vara bra att ta reda på hur avloppen egentligen ser ut. Med hjälp av en kamera kan vi gå in i avloppet och se efter. Då får du se precis hur det ser ut och kan agera därefter. Du bestämmer själv om du vill ha en avancerad inspektion med ett skriftligt och professionellt utlåtande eller om det räcker med en enkel filmning i rören.

Vi ger dig förslag på åtgärd

Om du har problem med dina rör och avlopp kan vi ge dig förslag på passande åtgärder. Kanske har du anlitat oss för en filmning av avloppet och sett att det finns hål i det. Då kan vi exempelvis tipsa om relining som är ett snabbt och smidigt sätt att laga rören inifrån. Om ni vill kan vi ordna det åt er.

Underhåll avloppen med jämna mellanrum

Det är viktigt att underhålla avloppen och ledningarna med jämna mellanrum. Vi utför rörspolning i köksavloppet för att rensa det från tjocka fettavlagringar som byggts upp med tiden. Vi utför även slamsugning. Bådadera kan vara bra att göra 1-2 gånger per år för att säkerställa att man alltid har ett komplett avloppssystem i gott skick.

Kontakta oss akut eller för att utfärda en kostnadsfri offert. Vi rycker ut 24/7 i hela Göteborg med omnejd.

TV-Inspektion

Tv-inspektion – ger dig full insyn i avloppssystemet Det finns

Slamsugning

Slamsugning i Göteborgsområdet I samband med kraftig nederbörd kan översvämning

Rörspolning

Rörspolning – Rensa rören från fett och smuts Avloppsrören i